Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Köpevillkor via e-handel 2017-11-28

Följande villkor gäller för Hudiksvalls Trafikskola AB:s försäljning i Sverige över Internet till konsument.  Trafikskolan ska informera om namn, organisationsnummer, telefonnummer, adress och e-postadress.

BESTÄLLNING MM

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla. 

PRISER 

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.  Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

BETALNING

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort, vilket innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services. 

LEVERANS OCH FRAKTKOSTNAD

Du får dina varor inom 2–4 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 59 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad. 

PAKET SOM INTE HÄMTAS UT

Om du beställt en vara och sedan väljer att inte hämta ut varan debiteras du 150 kr i administrationskostnader.

Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.
 

ÅNGERRÄTT/RETUR 

1. Retur inom 14 dagar
Varor och tjänster kan returneras inom 14 dagar. Kund skall då meddela Hudiksvalls Trafikskola AB om detta inom fjorton (14) dagar från den dag varan togs emot eller tjänsten betalats. Meddelandet skall ske per e-post eller brev.

2. Returadress

Retur av vara skall ske till Hudiksvalls Trafikskola AB, Kungsgatan 51, 824 31 Hudiksvall. Retur får inte ske mot postförskott.

3. Ångerrätt

För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats, T.ex. att du öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

4. Varans skick vid retur

Returnerad vara skall vara i oanvänt och oskadat skick för att kunna returneras såvida inte varan förstörts eller förändrats på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till kund.

5. Kostnad vid retur

Kostnad för retur av vara bekostas av kunden.

6. Avbeställning

Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har kund möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon. Gäller avtalet utbildningstjänst tillämpas STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m.m. Du finner denna praxis på www.str.se

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Hudiksvalls Trafikskola AB registrerar och elektroniskt lagrar de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning. 

REKLAMATION

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till ansvarig på trafikskolan. Om du inte blir nöjd med trafikskolans hantering har du som elev vid en STR ansluten trafikskola möjlighet att pröva ärendet i STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se/reklamation. Enligt konsumentköplagen (1990:932) och konsumenttjänstlagen (1985:716) gäller att reklamation som huvudregel aldrig kan ske senare än tre år från det att varan har mottagits eller tjänsten har avslutats.

LAGVAL OCH FORUM

Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt). Kunden (eleven) kan även vända sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller STR:s reklamationsnämnd (gäller endast kunder på en trafikskola ansluten till STR). 

Kontaktuppgifter Hudiksvalls Trafikskola AB, Kungsgatan 51 824 31 Hudiksvall Org. Nr: 559096–4176 Tele: 0650-125 13 Hemsida: www.hudiksvallstrafikskola.se